"ŽELIM DA ISKAŽEM VELIKU ZAHVALNOST ALEKSANDRU VUČIĆU": Legendarni Viktor Jelenić ispred Vaterpolo saveza poslao poruku predsedniku Srbije

Novosti online

30. 12. 2022. u 16:44

PREDSEDNIK Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić izrazio je danas "veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na borbi koju vodi za dobrobit države", preneo je VS Srbije.

ЖЕЛИМ ДА ИСКАЖЕМ ВЕЛИКУ ЗАХВАЛНОСТ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ: Легендарни Виктор Јеленић испред Ватерполо савеза послао поруку председнику Србије

Foto: Tanjug

- Želim da iskažem veliku zahvalnost Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije u borbi koju vodi za dobrobit države Srbije. U teškom i delikatnom trenutku, još jednom, po ko zna koji put, pomaže vaterpolo klubove i sport u Srbiji. U svoje lično ime i u ime svih vaterpolo klubova u Srbiji jedno veliko hvala - dodao je Jelenić u saopštenju.

Viktor Jelenić Foto M. Vukadinović

Podsetimo, legendarni bivši vaterpolista, Viktor Jelenić, je bivši srpski vaterpolista. Bio je dugogodišnji reprezentativac Jugoslavije. Jelenić je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2004. u Atini.

BONUS VIDEO: SPORTISTA 2021. GODINE: Filip Filipović je jedan od najtrofejnijih srpskih olimpijaca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)