KAKVE REČI LEGENDE O ZVEZDI: Najbolji su u Evropi, kad je ovo u pitanju

Novosti online

30. 12. 2022. u 10:13

Košarkaše Barselone večeras od 19 sati očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi u "Pioniru" u okviru 16. kola košarkaške Evrolige.

КАКВЕ РЕЧИ ЛЕГЕНДЕ О ЗВЕЗДИ: Најбољи су у Европи, кад је ово у питању

Foto arhiva VN

Crveno-beli su slavili u sedam od osam poslednjih evroligaških utakmica, a trener Barselone Šarunas Jasikevičijus smatra da je Zvezda trenutno jedan od najtežih protivnika u Evropi.

- Najspremniji su tim u Evropi. Brane se veoma čvrsto, a u napadu imaju igrače koji znaju šta bi trebalo da rade. Lopta ide preko Vildoze, Nedovića i Dobrića, a svi ostali znaju svoju ulogu. Oni su u sjajnom momentu. Igraju u sjajnoj formi - rekao je Jasikevičijus.

Litvanski trener uveren je da je Zvezda ekipa za plej-of.

- Nalaze se na poziciji koja vodi u plej-of, jasno je da su kandidati za Top 8. U dobrom su trenutku, potpisali su Kampaca koji će im pomoći. Imaju razne opcije - nastavio je Šaras.

Za trenera Barse u Evroligi ne postoje iznenađenja i svako svakoga može da pobedi.

- U Evropi svaka utakmica izgleda kao finale. Ako izgubite bitku na bekovskim pozicijama, bilo koja ekipa može da vas pobedi. Ne vidim nijednu utakmicu u kojoj bi bilo veliko iznenađenje da neko nekoga pobedi. To je lepota Evrolige - zaključio je Jasikevčijus.

Nakon 15 odigranih utakmica u Evroligi Crvena zvezda je na skoru od osam pobeda i sedam poraza, dok Barselona ima 10 trijumfa i pet neuspeha.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu