RVAČKI SAVEZ OBELEŽIO ISTORIJSKE USPEHE: Još bolji 2023.

G. K.

23. 12. 2022. u 07:17

ISTORIJSKU godinu ispraćaju srpski rvači koji su u 2022. postavili nove standarde osvajanjem četiri zlata i jedne bronze na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

РВАЧКИ САВЕЗ ОБЕЛЕЖИО ИСТОРИЈСКЕ УСПЕХЕ: Још бољи 2023.

FOTO: Rvački savez srbije

Otud je i Savez organizovanjem Novogodišnjeg koktela želeo da pomenute uspehe još jednom stavi u žižu i pritom poželi da u narednoj godini oni budu još veći.

Zvanje najboljeg na planeti su u septembru zavredeli Ali Arslan, Zurab Datunašvili, Sebastijan Nađ i Mate Nemeš (grčko-rimski stil), dok je bronzu oko vrata stavio Stevan Mićić (slobodan stil). Pride je žetva odličja nastavljena i na ostalim značajnijim turnirima poput Evropskog prvenstva (jedna bronza), Mediteranskim igrama (dva zlata i jedna bronza), Balkanijadi (17 medalja), kao i u mlađim kategorijama.

- Uspešno održavanje velikog takmičenja poput Svetskog prvenstva i ostvarivanje ovakvih rezultata su plod jednog velikog timskog rada. Moram da se zahvalim svima koji su pomogli u tom cilju, kao što su Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta i Grad Beograd. Čestitam svim takmičarima, trenerima, celokupnom stručnom štabu na svemu što su postigli ove godine u nadi da će nastaviti sa istim rezultatima i u sledećoj - poručio je predsednik Rvačkog saveza Željko Trajković, dodavši da njegov tim u 2023. očekuje organizacija nove svetske smotre koju je naša prestonica dobila umesto ruskog Krasnojarska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri