"OVO JE ZA MENE LIČNO": Napeto na sučeljavanju Kanela i Golovkina pred treći meč (VIDEO)

Novosti online

25. 06. 2022. u 23:30

SINOĆ je održana pres konferencija za novinare povodom trilogije između Kanela Alvareza i Genadija Golovkina. Kanelo nije štedeo svog dugogodišnjeg rivala, te se obrušio na njega u nekoliko navrata pre samog sučeljavanja. Sve u svemu, napetost se sinoć mogla rezati nožem. Meksikancu će ovo biti prva borba nakon nedavnog poraza od Dmitrija Bivola pri napadu na njegov pojas poluteške kategorije, dok je Kazahstanac svoju poslednju borbu odradio pre nešto malo više od dva meseca protiv Riote Murate.

ОВО ЈЕ ЗА МЕНЕ ЛИЧНО: Напето на сучељавању Канела и Головкина пред трећи меч (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Ovoj meč predstavlja jedno od najvećih rivalstava današnjice. Prvi meč je završen nerešenim ishodom, u drugom je slavio Kanelo, ali u obe borbe odluka sudija bila je prilično kontroverzna. Sada je na radu "konačni obračun" koji će se desiti 17. septembra ove godine.


Meksikanac je isprozivao Golovnika da nije istao osoba pred medijima i u stvarnosti.

- Ovo je za mene lično. Ja se ne pretvaram da sam neka druga osoba dok pričam za medije, i ne pričam jedno u privatnosti, pa sada pred kamerama nešto sasvim drugo. Ovo je za mene lično zbog raznih stvari koje je izgovorio. I zato ne mogu dočekati da uđemo u ring. On je podvojena ličnost - rekao je Kanelo.


Jedan od najboljih boksera današnjice nije birao reči kada je govorio o svom velikom rivalu.

- On se pred kamerama pretvara da je pristojan momak, a zapravo je folirant. On se pretvara da je dobrica i govori stvari kao što su "Ja sam tražim borbu i srećan sam". A onda nekom drugom prilikom govori gluposti. Ali, tako je kako je. Budi čovek i stani iza svojih riječi - strogo je kritizirao Golovkina, a nakon toga je usledilo i napeto sučeljavanje.

 Kanelo i Golovkin su se do sada sreli u dva navrata. Prvi put je borba završena nerešeno, dok je drugi put pobeda pripala Meksikancu. Mnogi bokserski stručnjaci smatraju da je Golovkin "opljačkan" u prvom meču, a odluka sudije iz revanša bila je takođe prilično diskutabilna. Za ove četiri godine od njihove poslednje borbe, Golovkin je odradio četiri. Mnogi smatraju da se vidi pad forme sada 40-godišnjeg Kazahstanca, a njemu se daju mnogo manje šanse za pobedu nego u prethodnim mečevima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRPSKI VESPREM NA F4 SEHA LIGA: Mađarski gigant u gostima oduvao Tatran Prešov