PRELEP GEST SUPRUGA MILICE MANDIĆ: Marko na butini istetovirao fotografiju koja nam je svima urezana u pamćenje (FOTO/VIDEO)

Novosti online

04. 02. 2022. u 12:36

MARKO ĐURIČIĆ, suprug najbolje svetske taekvondistkinje Milice Đuričić, devojačko Mandić, odlučio je da na svom telu ovekoveči trenutak u kome je njegova životna saputnica okićena zlatnom medaljom na OI u Tokiju.

ПРЕЛЕП ГЕСТ СУПРУГА МИЛИЦЕ МАНДИЋ: Марко на бутини истетовирао фотографију која нам је свима урезана у памћење (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: OKS

Milica je na svom "instagram" profilu podelila video i fotografije na kojima se vidi da je njen suprug na butini istetovirao njen lik.

Milica Mandić je na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine osvojila prvo zlato za našu zemlju, a devet godina kasnije, u Tokiju, ponovo je postala olimpijska šampionka.

Marko i Milica venčali su se nedugo posle Olimpijskih igara, a svi se dobro sećamo scena iz TK Galeb kako Đuričić bodri svoju buduću suprugu u finalu Olimpijskih igara.

Podsetimo, Milica je prošle godine dobila mural u beogradskom naselju Stepa Stepanović, na kome je ovekovečen isti trenutak kada "grize" zlato osvojeno u Tokiju.

FOTO: D. Milovanović

BONUS VIDEO: I Novak bodrio Milicu na putu do zlata

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati