TRAŽI SE NOVI TRENER: Vujasinović napustio Novi Beograd

Tanjug

24. 01. 2022. u 10:40

VLADIMIR Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je danas klub.

ТРАЖИ СЕ НОВИ ТРЕНЕР: Вујасиновић напустио Нови Београд

FOTO: M. Vukadinović

Kako se navodi, on je upravu kluba juče obavestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji, pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima i dodao:

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja - rekao je Vujasinović.

Novi Beograd posle sedam kola u Ligi šampiona zauzima peto mesto na tabeli sa 11 bodova.

BONUS VIDEO: Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)