TRAŽI SE NOVI TRENER: Vujasinović napustio Novi Beograd

Tanjug

24. 01. 2022. u 10:40

VLADIMIR Vujasinović više nije trener vaterpolista Novog Beograda, saopštio je danas klub.

ТРАЖИ СЕ НОВИ ТРЕНЕР: Вујасиновић напустио Нови Београд

FOTO: M. Vukadinović

Kako se navodi, on je upravu kluba juče obavestio da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji, pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima i dodao:

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha u daljem toku svih takmičenja - rekao je Vujasinović.

Novi Beograd posle sedam kola u Ligi šampiona zauzima peto mesto na tabeli sa 11 bodova.

BONUS VIDEO: Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024