RASTEREĆENO PROTIV MINAURA: Rukometaši Partizana brane plus četiri protiv rumunske ekipe u 1/16 finala Evrokupa

Novosti online

04. 12. 2021. u 10:18

RASTEREĆENO i u revanšu. Rukometaši Partizana mirno čekaju današnji (17.00) drugi duel 16-finala Evrokupa u Baja Mari protiv Minaura.

РАСТЕРЕЋЕНО ПРОТИВ МИНАУРА: Рукометаши Партизана бране плус четири против румунске екипе у 1/16 финала Еврокупа

FOTO: M. Vukadinović

Beograđani na megdan Rumunima izlaze sa kapitalom od 30:26 iz prve utakmice na Banjici. Crno-beli su svesni da će iskusniji protivnik sve učiniti da opravda ulogu favorita, ali se nadaju da će se na kraju radovati plasmanu u osminifinala.

- U sportu se uvek licitira da li je stečena prednost dovoljna ili ne. Znamo šta nas čeka, videli smo da su iskusniji, ali ako igramo kao u Beogradu i uz malo sreće mislim da su šanse podjednake. Video sam posle prve utakmice da se i pored naše pobede njima daju veće šanse. To nam ne smeta, neka je pritisak na njima. Mi se uopšte ne opterećujemo, nekad "plus četiri" nije dovoljan ni u 55. minutu, tako da moramo da igramo sve vreme dobro, na visokom nivou, što je za mladu ekipu zahtevno i teško. Mi smo spremni, zdravi i nadam se prolazu - ističe strateg crno-belih Nenad Maksić.

U prvoj utakmici Rumuni su igrali preoštro, na "ivici incidenta"...

- Oni tako igraju u svojoj ligi. U Baja Mari su nas malo potcenili, zbog čega su se unervozili, jer nisu očekivali da ćemo tako dobro da igramo. Ponavljam, mi smo spremni na sve, momci su mladi i ne plaše se. Kako oni budu igrali, igraćemo isto i mi, kriterijum je isti za obe ekipe. Ne plašimo se, važno je da imamo više raspoloženih igrača - podvlači Maksić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna