OSMI FUTSAL TURNIR „ĆUPRIJA 2021“

Z. GLIGORIJEVIĆ

30. 11. 2021. u 12:34

ZA prijavljivanje ostala još samo dva dana

ОСМИ ФУТСАЛ ТУРНИР „ЋУПРИЈА 2021“

Foto: SO Ćuprija

Osmi futsal turnira „Ćuprija 2021“ počinje u nedelju, 5. decembra, u ćuprijskoj Hali sportova „Ada“. Ekipe će se boriti za titulu i ček na 600.000 dinara, koliko će da dobije pobednik u seniorskoj konkurenciji. Inače, ukupni fond zimskog futsal turnira u Ćupriji iznosi milion dinara. Za prijavljivanje ekipa, putem telefona 069 601 738, ostala su samo još dva dana, jer rok ističe u četvrtak, 2. decembra, u 20 sati.

Foto: SO Ćuprija

Prema rečima organizatora iz Ustanove za sport SC „Ada“, do sada su se, između ostalih, prijavile ekipe iz Beograda, Niša, Kragujevca, Šapca, Leskovca, Aleksinca, a već se zna da će osmi futsal turnir „Ćuprija 2021“ da bude i revija reprezentativaca Srbije, s obzirom na to da se prijavio veliki broj ekipa koje nose dres sa državnim grbom.

Osim seniora, i ove godine je predviđeno da u Hali sportova „Ada“ nastupaju mlađe kategorije i veterani, pa je sva prilika da će i osmo izdanje ćuprijskog zimskog turnira u fudbalu u sali da bude na nivou najviše kategorije futsal turnira u Srbiji.

Turnir se završava 25. decembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana