OKRŠAJ NEPORAŽENIH NA BANJICI: Odbojkašice Crvene zvezde sutra dočekuju Jedinstvo

S. K.

27. 11. 2021. u 15:12

NEKO će sutra prvi put napustiti dvoranu pognute glave. U derbiju devetog kola BPŠ večeras (18.00) se na Banjici sastaju odbojkašice Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove. Obe ekipe dosada nisu doživele poraz u šampionatu, a gošće vode na tabeli, jer su osvojile i sve bodove, dok su crveno-bele izgubile dve. Ljute rivalke sastale su se u četvrtfinalu Kupa i uspešnije su bile Beograđanke.

ОКРШАЈ НЕПОРАЖЕНИХ НА БАЊИЦИ: Одбојкашице Црвене звезде сутра дочекују Јединство

FOTO: Tanjug

- Odlična ekipa, dobro utrenirana, prepuna talentovanih naših reprezentativki, što juniorskih, što kadetskih. Jova Caković tamo radi dobar posao. Mi znamo šta nas čeka i, uz svo uvažavanje protivničke ekipe, ako mi budemo na svom maksimumu i damo sve od sebe pobedićemo - ističe za sajt Crvene zvezde strateg Aleksandar Vladisavljev.

Optimista je i blokerka Zvezde Jelena Delić:

- Očekuje se dobra i kvalitetna odbojka. Mislim da je ekipa Jedinstva, iako mlada, odlična. Mnogo kvaliteta, mnogo rada i truda ulažu već godinama i to je karakteristično za Staru Pazovu. Mi idemo na pobedu.

Delićeva se nada da će imati podršku navijača kao u Zrenjaninu:

- To nam mnogo znači, ta podrška, osetimo mi to. Mislim da bi na Banjicu trebalo da dođe što više navijača jer sam uverena da će utakmica opravdati epitet derbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!