RUKOMETAŠICE OTPUTOVALE NA ISLAND: Veći izazov od Turske

Đ. S.

08. 10. 2021. u 19:45

TURSKA je bila malo jači sparing partner (36:27), sada je pred rukometašicama Srbije nešto teži izazov.

РУКОМЕТАШИЦЕ ОТПУТОВАЛЕ НА ИСЛАНД: Већи изазов од Турске

FOTO: RSS

Naše dame su otputovale na Island, gde će u nedelju (18.00 RTS 2, Arena 3), igrati protiv domaćih igračica i pokušati da ostvare maksimalan učinak u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. koje će se igrati u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

- S obzirom na to da smo poprilično kratko u ovom novijem sastavu, selektor Bregar je svima dao priliku i pokazali su svi da mogu da odigraju određenu minutažu i doprinesu pobedi. Ja sam lično zadovoljna koliko su se dale devojke, koliko je svaka doprinela i, naravno, zadovoljna sam rezultatom. Istina je da je Turska slabiji protivnik, ali utakmica je bila dobra za uigravanje - ističe Kristina Liščević.

Svesna je naša reprezentativka da će domaća selekcija biti znatno veći izazov od Turkinja i prikazati pravu snagu ekipe Uroša Bregara.

- Definitivno su bolja ekipa od Turske, ali radili smo juče i danas na nekim njihovim akcijama i kvalitetima, kao i na taktici. Iskreno se nadam da ćemo biti spremni za utakmicu i da uradimo sve onako kako smo zamislili. Priželjkujem novu pobedu, to nam je uvek cilj - podvukla je popularna Kiki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije