POLJACI PRAVE SKANDAL ZA SKANDALOM: Posle Srbije, oštetili i Sloveniju i to dva puta, ali karma je čudo (FOTO/VIDEO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 14:02

OSTALE su još utakmice za medalje na Evropskom prvenstvu za odbojkaše, a završnica turnira koja se igrala u Poljskoj obilovala je spornim detaljima i skandalima.

ПОЉАЦИ ПРАВЕ СКАНДАЛ ЗА СКАНДАЛОМ: После Србије, оштетили и Словенију и то два пута, али карма је чудо (ФОТО/ВИДЕО)

Printskrin: Youtube / European volleyball

Domaćini nisu birali sredstva da se domognu cilja, a to je bio plasman u veliko finale. Ono im je ipak - karma je čudo - izmaklo, pa će se danas boriti sa Srbijom za bronzu.

Nakon što su se Poljaci pobrinuli da im protivnik u finalu bude umoran tako što su za drugo polufinale odredili termin u 21 čas, posvetili su se protivniku u polufinalu Sloveniji.

Prvo su izazvali skandal jer su umesto slovenačke pustili himnu Srbije, a onda su tokom uzbudljivog meča u kome su Slovenci iskoristili tek desetu meč loptu, montirali video u čelendžu.

Naime, nakon jednog smeča, dosuđen je blok-aut i dodeljen je poen Slovencima, ipak, Poljaci su zatražili video čelendž i čekalo se nekih tri ili četiri minuta da se snimak pusti, što se nije desilo nijednom do sada na šampionatu.

Posle meča, navijači Slovenije su optužili da je domaćin lažirao ovaj video, ali da ih je ipak sudbina na kraju kaznila i poslala njihovu reprezentaciju u finale.

U svakom slučaju, Poljaci su se propisno obrukali kao domaćini završnice ovog EP, a nadamo se i da će ostai bez medalje, odnosno da će naši momci u meču za treće mesto protiv njih stići do bronze.

Protivnik Sloveniji u finalu bićeItalija koja je u drugom polufinalu nadigrala sada već bivšeg šampiona Evrope Srbiju.

BONUS VIDEO - Dolazak bronzanih odbojkašica u Beograd

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna