PRIZNANJE ZA DOBAR RAD: Štefaneku novi mandat predsednika Sportskog saveza Srbije

Novosti online

17. 09. 2021. u 16:55

ODRŽANA je redovna izborna Skupština Sportskog saveza Srbije. Tom prilikom svih 176 prisutnih delegata Skupštine jednoglasno je dalo podršku Davoru Štefaneku za novi mandat.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ДОБАР РАД: Штефанеку нови мандат председника Спортског савеза Србије

FOTO: SSS

Tako će, nakon četiri uspešne godine na čelu najmasovnije sportske institucije na Balkanu, proslavljeni šampion još četiri godine predvoditi Sportski savez Srbije. Prisutnima je na sednici prezentovan plan Štefaneka na mestu predsednika SSS za budući period, sa neizostavnim osvrtom na prethodni mandat u kome su funkcionisanje SSS i odnos sa članicama organizacije podignute na visok nivo.

Delegati Skupštine SSS/FOTO: SSS

Takođe u prethodnom periodu Sportski savez Srbije pokrenuo je niz novih samostalnih akcija kao što su "Sport je važan da bi bio zdrav i snažan", "Budi zdrava vežbaj sa nama", "Seoske igre Sportskog saveza Srbije", "Sport u policiji", "Sport u vojsci" i nastavak održavanja Malih sajmova sporta, Međunarodnog sajma sporta kao i dodeljivanje Majske nagrade. Predsednik SSS Davor Štefanek istakao je nakon reizbora:

- Zahvaljujem se svima na poverenju. Mnogo smo radili prethodne četiri godine i ne planiramo da stanemo. Ponosan sam na akcije koje smo pokrenuli, a moj tim i ja imamo još mnogo ideja kako bismo još više ljudi uključili u sistem sporta. Želimo da u skladu sa nadležnostima propisanim Zakonom o sportu i u skladu sa Statutom SSS organizujemo akcije, projekte, seminare, takmičenja, ostvarujemo saradnju na nacionalnom i međunarodnom nivou - rekao je Davor Štefanek.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024