NOVI IZAZOV ZA VATERPOLISTE: "Delfini" sutra protiv Turske startuju na EP do 17 godina na Malti

S. K.

11. 09. 2021. u 14:42

JOŠ jedna generacija vaterpolista polaže ispit na međunarodnoj sceni. "Delfini" sutra (11.40) protiv Turske startuju na EP do 17 godina na Malti. U našoj grupi D su još Gruzija i Grčka. Pobednik grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, a drugi i treći osminufinala.

НОВИ ИЗАЗОВ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Делфини сутра против Турске стартују на ЕП до 17 година на Малти

N. Paraušić

- Do turnira u Segedinu je sve bilo u najboljem redu. Posle toga su počeli zdravstveni problemi i na kraju nismo mogli da računamo na Gavrilovića, Janoševića i Tomića. Grupa nije laka. Grčka je uvek standarno kvalitetna, napreduju Gruzijci, dok su Turci možda slabiji rival. Prvi cilj je prvo mesto u grupi, mada je najbitnije kako ćemo dočekati četvrtfinale. Ukrštamo sa grupom u kojoj su Crnogorci, Italijani i Holanđani tako da ni tu neće biti lak posao - kaže selektor Miloš Korolija.

Boje Srbije braniće: Radosav Virijević, Petar Pajković, Pavle Mušikić, Zoran Božović, Andrija Jauković, Petar Stanić, Viktor Urošević, Aleksandar Kovačević, Nikola Kojić, Marko Dimitrijević, Vuk Anđelić, Rodoljub Gajić, Bogdan Brešćanski, Mihajlo Pavlović i Veljko Fuštić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere