MALO POZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA LEGENDARNOG NEMCA: Korin Šumaher ljubila najboljeg Mihaelovog druga i kolegu

Novosti online

09. 09. 2021. u 09:17

MIHAEL Šumaher, sedmostruki šampion Formule jedan, doživeo je 29. decembra 2013. godine tešku nesreću kada je povredio glavu dok se u skijalištu Meribel u Francuskoj skijao van označene staze.

МАЛО ПОЗНАТИ ДЕТАЉИ ИЗ ЖИВОТА ЛЕГЕНДАРНОГ НЕМЦА: Корин Шумахер љубила најбољег Михаеловог друга и колегу

Foto: EPA

Dok čekamo dokumentarac o životu legendarnog Nemca, polako dobijamo informacije o tome šta su njegovi najbliži govorili u tom filmu.

Nakon što se pojavilo nekoliko rečenica Žana Toda u kojima bivši saradnik otkriva stanje legendarnog vozača, sada je red na suprugu Korinu.

Žena, za koju Tod tvrdi da je sačuvala život Mihaela Šumahera, svakoga dana pati za mužem, ali ne odustaje od borbe. Ona veruje da je oporavak moguć, a drago joj je što je nekadašnji vozač Formule 1 tu bar na neki način.

- Mihael mi nedostaje svakog dana. On je ovde, na drugačiji način, ali je ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke. Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni - ali jednostavno mi nije palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi - rekla je Korina Šumaher i dodala:

- Nikada nisam krivila Boga zbog toga što mu se desilo. To je bila samo loša sreća. Pokušavamo da živimo kao porodica, onako kako bi se Mihaelu dopadalo. Živimo zajedno, radimo terapiju, činimo sve što možemo da mu bude bolje i udobno. Veoma mi je važna njegova privatnost. Ceo život je štitio on nas, sada mi štitimo njega - dodala je supruga jednog od najboljih vozača formule svih vremena.

Foto: EPA

Mihael Šumaher i Hajnc Harold Frencen

Korin se udala za Mihaela u avgustu 1995. godine i od tada je njihov brak jedan od najskladnijih u sportskim krugovima. Imaju dvoje dece, a Karin Šturm je u knjizi o Mihaelu Šumaheru opisala i sve vezano za Korin.

Ona je istakla da se gospođa Šumaher u sportu pojavljuje kao devojka Hajnca Harolda Frencena, nekada najboljeg prijatelja i kolege Mihaela Šumahera. Korin i Hajnc su se zabavljali četiri godine, a onda je ona odlučila da zameni Frencena za Šumija.

Nikada više dva druga i kolege, kasnije i rivali, nisu bili u dobrim odnosima kao pre, ali nije bilo ni otrovnih strelica na relaciji Frencen - Šumaher.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024