MAJA OGNJENOVIĆ IMA MANJI PROBLEM: Kapiten srpske reprezentacije biće u redu

Novosti online

24. 08. 2021. u 22:43

ČETVRTU pobedu u nizu bez izgubljenog seta zabeležile su odbojkašice Srbije, a protiv Azerbejdžana je bilo primetno odsusstvo kapitena Maje Ognjenović.

МАЈА ОГЊЕНОВИЋ ИМА МАЊИ ПРОБЛЕМ: Капитен српске репрезентације биће у реду

Foto OSS

O večerašnjem duelu, izostanku kapitena, kao i o okršaju sa Rusijom pričao je asistent selektora Terzića – Branko Kovačević.

- Maja Ognjenović ima manji zdrastveni problem, ali biće u redu - potvrdio je odmah Kovačević.

Protiv Azerbejdžana je naš tim zabeležio četvrtu maksimalnu pobedu, ali i pored rezultata 3:0 nije baš sve bilo lako i glatko.

„Zaista nije nikakva fraza, teško je igrati ovakve utakmice, kada je velika razlika u kvalitetu. Nama je bilo potrebno da igračice iz prve postave odrade u prva dva seta kao neki trening i pripremu za sutrašnju utakmicu. Mislim da je na kraju ipak bio koristan dan, da smo odradili ono što smo hteli. Danas smo već imali video pripremu za Rusiju, nismo posebno pripremali današnji meč. Sutra verujem da ćemo biti raspoloženi, koncentrisani i spremni za taj odlučujući okršaj za prvo mesto u grupi“.

Srbiji su potrebna dva seta u sredu protiv Rusije, da bi overila vodeću poziciju pred start osmine finala.

„Nije nevažno da zauzmemo prvo mesto u grupi, jer će nam to omogućiti mnogo lakšeg protivnika u osmini finala. Rusija je u mnogo izmenjenom sastavu u odnosu na Olimpijske igre, ali vrlo mlade i talentovane igračice imaju. One su poslednjih godina osvajale kadetska i juniorska takmičenja... To je ta generacija, uz nekoliko starijih i iskusnijih. Rusija kao država uvek može da sastavi kvalitetnu odbojkašku ekipu“, zaključio je Branko Kovačević.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!