PROZIVKA: Rukometaši Proletera počeli pripreme

B.Grujić

02. 08. 2021. u 22:13

DRUGOG avgustovskog dana, na Svetog Iliju, rukometaši Proletera iz Zrenjanima, počeli su pripreme za novu superligašku sezonu i iskušenja koja ih očekuju u elitnom rangu.

ПРОЗИВКА: Рукометаши Пролетера почели припреме

FOTO: B. Grujić

RUKOMETAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA NOVU SUPERLIGAŠKU SEZONU

Pod stručnim rukovodstvom Momira Rnića seniora, zlatnog olimpijca i trenera ekipe koja je sačuvala superligaški status, na travnatom terenu sportskog  kompleksa u Karađorđevom parku, rukometaši su prvi trening započeli fidbalicom.

Sve je naravno, obradovao povratak Momira Rnića juniora, koji je prošle sezone igrao u Makedoniji i sigurno je da će iskusni, nekadašnji reprezentativac Srbije, predstavljati najveće pojačanje crveno-belih iz Zrenjanina.

-  Nije Momir jedino pojačanje, na prozivci su se pojavili Marko Živković, koji igra na poziciji pivota i prošle sezone nosio je dres Novog Pazara, zatim srednji bek Miroslav Jovanovski iz subotičkog Spartaka, dvometraš i odličan odbrambeni igrač Nikola Antić koji je igrao za Željezničar iz Niša, kao i mladi Dalibor Popović, desno krilo - kaže trener Proletera Momir Rnić, ističući da igrače očekuje naporan rad i puno kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje uigrali i napravili hemiju u ekipi.

Mada još nije zvanično imenovan, igračima je pre početka treninga predstavljen novi predsednik kluba Milan Milošević, koji se biranim rečima obratio igračima i obećao da će nastaviti istom energijom koju je njegov prethodnik Dragan Božjak uložio, da bi u klubu sve funkcionisalo kako i dolikuje rukometnom velikanu svetle tradicije.

foto: B.Grujić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri