ODBOJKAŠIMA OTVOREN PUT NA F4: Svaki set sada presudan

S. K.

12. 06. 2021. u 22:32

"ORLOVI" su sve bliži Fajnal-foru Lige nacija u Riminiju. Odbojkaši su posle devetog kola peti sa sedam pobeda i dva poraza, tako da će do kraja prve faze biti presudan i svaki set. Evropski prvaci su treći vikend završili u velikom stilu, jer su na kolena bacili velikog rivala, SAD sa 3:1.

ОДБОЈКАШИМА ОТВОРЕН ПУТ НА Ф4: Сваки сет сада пресудан

FOTO: M. Vukadinović

- Za nas je svaka utakmica protiv Amerikanaca veoma važna. Oni zaista imaju veoma dobar tim. Možda trenutno nisu u dobroj formi, ali pobeda je pobeda i mi smo srećni zbog toga. Napravili su i veoma važan koraj ka fajnal-foru - rekao je za sajt FIVB Marko Ivović.

Iskusni primač naglašava da nije nimalo lako igrati protiv protivnika, koji stalno menja startne postave:

- Teško je igrati protiv ekipe koja stalno uvodi neke promene. Zato nam je najvažnije bilo da ostanemo mirni, da igramo svoju igru i da sačekamo svoju šansu. Iskoristili smo sve svoje prilike i zasluženo pobedili.

Srbi sada imaju tri dana predaha, a borbu za završni turnir nastavljaju u utorak (10.00) kada igraju sa Rusijom. Potom im slede dueli sa Bugarskom, Argentinom, Australijom, Holandijom i Kanadom.

Na tabeli vodi Brazil sa 8 pobeda (24 boda). Potom slede: Poljska 7 (21), Francuska 7 (21), Slovenija 7 (19), Srbija 7 (19), Iran 5 (17)...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)