"HVALA NOVAKU ŠTO SE TRUDI ZA NAS": Medvedev govorio o nehumanim uslovima u Tokiju

Novosti online

29. 07. 2021. u 18:18

RUSKI teniser Danil Medvedev je samo jedan u nizu igrača koji su se žalili na uslove u Tokiju i tom prilikom se zahvalio Novaku Đokoviću jer se bori za bolji tretman.

ХВАЛА НОВАКУ ШТО СЕ ТРУДИ ЗА НАС: Медведев говорио о нехуманим условима у Токију

FOTO: AP/Tanjug

Trenutno drugi igrač sveta je poražen u četvrtfinalu Olimpijskih igara od Španca Pabla Karenja-Buste sa 6:2, 7:6(5). On je tokom meča morao da ode u svlačionicu da se presvuče.

- Presvukao sam sve sa sebe. Želeo sam da skinem i kožu, zato što sam bio mokar kao nikada do sada. Užasan je osećaj - rekao je Medvedev.

Novak Đoković je bio taj koji se prvi žalio na uslove koji nisu humani. Predlagao je da se mečevi igraju u večernjem terimnu, jer je tad kudi kamo prijatnije. Organizatori su to usvojili, pa je program u četvrtak počeo u 15 časova po lokalnom vremenu, umesto u dosadašanjih 11h.

- Novak je pravi čovek. Hvala mu na tome što se trudi da popravi naš položaj. Istina, nisam ni sada preterano uživao na terenu, ali je svakako bilo mnogo bolje nego igrati u 11 sati - zaključio je Rus.

Podsetimo, u polufinalu Olimpijskih igara igraju Pablo Karenjo-Busta - Karen Hačanov i Novak Đoković - Aleksandar Zvere. U ženskom finalu sastaju se Marketa Vondrušova (Češka) i Belinda Benčić (Švajcarska).

(Sport klub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024