DONČIĆ UDARA ISPOD POJASA! Bobi konačno zaigrao, rekord Pokuševskog (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 07:59

KOŠARKAŠI Dalasa lako su izašli na kraj sa Klivlendom i slavili sa 124:97, iako su skoro celo drugo poluvreme igrali bez isključenog Luke Dončića.

ДОНЧИЋ УДАРА ИСПОД ПОЈАСА! Боби коначно заиграо, рекорд Покушевског (ВИДЕО)

AP Photo/Tony Dejak

Posle svega dva minuta igre u drugom delu meča Dončić je bio u duelu sa Kolinom Sekstonom, u kojem ga je udario rukom ispod pojasa i nakon gledanja snimka sudije su odlučile da mu dodele nameran faul druge kategorije i pokažu put u svlačionicu.

Slovenac je bio u potpunom šoku, samo je odmahivao glavom i napustio je teren. Na kraju je meč završio sa 15 poena i 5 asistencija.

Tim Hardavej džunior postigao je 25 poena, Džoš Ričardson 20, a svojih pet minuta dočekao je i Boban Marjanović i za to vreme zabeležio sedam poena i dva skoka.

Sakramento je ostvario jednu od najubedljivijih pobeda nad Oklahomom u istoriji okršaja dve franšize 126:98, a čak osmorica igrača Kingsa bilo je dvocifreno. Mo Harkles i Terens Dejvis ubacili su po 18, koliko i najefikasniji u poraženoj ekipi Bizli.

Aleksej Pokuševski je za 26 minuta u igri postigao 13 poena, zabeležio dva skoka i pet uspešnih dodvanja, čime je stigao do 50. asistencije u kratkoj NBA karijeri. 

Nikola Vučević je blistao u pobedi Čikaga nad Detroitom 108:96. Centar Bulsa ostvario je dabl-dabl sa 29 poena i 16 skokova. Zek Levin je ostvario poen više od crnogorskog košarkaša, a uporaženom timu bolji od ostalih bio je Kilijan Hejs sa 21 poenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili