JOKIĆ BESNEO NA SUDIJE, A MELOUN NA NJEGA: Nervozni Srbin naljutio trenera (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2021. u 08:40

KOŠARKAŠI Denvera izgubili su od Bostona sa 105:87, a Nikola Jokić bio je nervozniji nego inače zbog suđenja.

ЈОКИЋ БЕСНЕО НА СУДИЈЕ, А МЕЛОУН НА ЊЕГА: Нервозни Србин наљутио тренера (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nezadovoljstvo Jokića kulminiralo je protiv Seltiksa, koji su pobedili sa 105:87, maksimalno su iskoristili gosti nervozu MVP kandidata iz Srbije.

Jokić je dosta vremena proveo u raspravama sa sudijama, izgubio je fokus i kao da je čekao kraj akcija da bi se obrušio na arbitre, zbog čega ga je i trener Meloun izvadio iz igre u završnici meča.

Pri 90:82 za Boston, Jokić je poklonio zicer loptu Seltiksima za lake i jeftine poene, zbog čega se odmah okrenuo ka arbitrima, tu se nije zaustavio.

U narednom napadu, posle promašaja, nije se ni vraćao u odbranu, odustao je od toga i gledao u arbitre.

Meloun je potom seo na klupu i poslao Jokića van nje, a on je odmah otišao do arbitara da nastavi raspravu.

Sasvim logično, trener domaće ekipe, Majkl Maloun nije bio nimalo zadovoljan prikazanom igrom, ali ističe da će se njegov tim potruditi da već naredne noći na gostovanju Golden Stejtu pruži nešto bolju igru.

- Očigledno je da smo imali nekih problema da postignemo koš, iako smo imali toliko otvorenih šuteva. Majkl Porter Džunior već dugo igra na jako visokom nivou, tako da niko nije mogao da pretpostavi da će šutirati 1/12 za tri poena na prilično otvorenim pozicijama. Dobro su branili Nikolu, tako da moramo da izvučemo više iz igrača sa klupe. Kada pogledate statistiku, većina njih je imala negativnu plus-minus statistiku. Stvarno se nisam nadao takvom kolapsu u drugom poluvremenu - podvukao je trener Denvera.

Onda se osvrnuo na detalj kada je izveo Jokića iz igre na oko četiri i po minuta pred kraj utakmice. Kaže da to delimično može da se podvede pod Nikolino nezadovoljstvo sudijskim odlukama.

- Bili smo u ritmu od šest utakmica za devet dana. Brinete se o ovoj utakmici, ali iz prikrajka gledate šta vas čeka. Frustriran je sudijskim odlukama i time što se nad njim ne sudi toliko prekršaja i to možete da razumete, ali to ne može da vas odvoji od same igre. U tome mora da bude bolji, kao i mi ostali. Ništa nije pomoglo u toj poslednjoj deonici - ističe Maloun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice