HAOS U NBA ZBOG SRBINA: Meloun isključen, Jokić se ponudio da mu plati kaznu (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2021. u 08:05

KAKO srpski as igra u NBA ligi, nije ni čudo što je u centru pažnje.

ХАОС У НБА ЗБОГ СРБИНА: Мелоун искључен, Јокић се понудио да му плати казну (ВИДЕО)

Foto AP

Kao po običaju Nikola Jokić je još jednom bio centralna figura Denvera, sada u sedmoj uzastopnoj pobedi, i to izvojevanoj posle burnih dešavanja u meču sa San Antonio Sparsima.

Trener Denvera Majkl Meloun izbačen je sa meča protiv Sparsa već u prvom poluvremenu, jer je ostao šokiran šta sve sudije (iznova) ne "sviraju" od faulova nad Jokićem.

Skočio je da brani Nikolu Jokića, odnosno da se žali na tretman kakav je imao kod sudija, a posle utakmice je otkrio i šta se sve dešavalo.

- To se "kuvalo" već neko vreme. A moj posao glavnog trenera jeste da se borim i zaštitim svoje igrače. To sam i učinio - rekao je Meloun i dodao:

- Najbolji deo je taj što je Jokić posle meča dotrčao do mene i rekao da mi čuva leđa. Čak i da će izvaditi novčanik i platiti kaznu koju dobijem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave