RADONJIĆ PRED ALBU: Moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom i da trčimo dobro

Novosti online

07. 04. 2021. u 15:06

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč protiv Albe u poslednjem susretu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

РАДОЊИЋ ПРЕД АЛБУ: Морамо да одиграмо са добром концентрацијом и да трчимо добро

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Berlinu.

- Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčimo dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre i zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crnogorski stručnjak za ovaj meč na raspolaganju ima gotovo sve igrače, u tim se vraća Kori Volden, dok će i na ovom susretu odsutan biti Duop Rit.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić očekuje dobar meč.

- Imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija. Igraju mnogo u tranziciji, takva su ekipa. Tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju cele sezone. To moramo da iskontrolišemo - rekao je Dobrić.

Podsetimo, tim iz Berlina ima učinak 11-22, a crveno-beli 10-23.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)