SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Igrači Dinama opljačkani dok su igrali meč, lopovi odneli sve! (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2021. u 09:30

KOŠARKAŠKU utakmicu između Nimbruka i Dinamo Sasarija u FIBA Ligi šampiona obeležio je skandal sa kojom su se suočili gosti po završetku utakmice.

СКАНДАЛ НЕВИЂЕНИХ РАЗМЕРА: Играчи Динама опљачкани док су играли меч, лопови однели све! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Instagram/kosarkanadlanu

Naime, kao da poraz (89:90) trojkom u poslednjim sekundama susreta, uprkos vođstvu koje je italijanski tim imao od početka druge četvrtine do odlučujućeg napada, nije bio dovoljno bolan udarac, neko je odlučio da boravak u Češkoj igračima Dinama dodatno pokvari time što je opustošio gostujuću svlačionicu tokom utakmice.

Skandalozan postupak nepoznatog lica bacio je senku na susret 2. kola košarkaške Lige šampiona, a trener gostiju Đanmarko Poceko na konferenciji za medije posle utakmice nije se trudio da prikrije revolt prouzrokovan neprijatnom situacijom.

- Ovo nije fer! Moji momci su putovali 25 sati da bi došli ovde i igrali utakmicu! Ovo nije fer - vikao je na sav glas pred predstavnicima medija košarkaški trener kojem naravno nije bilo do komentarisanja utakmice.

Neposredno nakon neča, na Tviteru se oglasio i košarkaš Sasarija Miro Bilan koji je obrazložio šta se dogodilo tokom utakmice.

- Sjajna organizacija i gostoprimstvo ovde u Nimbruku, u Češkoj. Tokom međunarodne utakmice u okviru Lige šampiona neko je provalio u našu svlačionicu i bukvalno otvorio svaku torbu i jaknu koja se tu našla odnevši sav novac koji smo imali. Takođe, zanimljiva stvar je da usled korona pravila sve je zatvoreno i kretanje je ograničeno, a u dvorani je bilo ukupno najviše 60 ljudi. Ipak, sr**a se dešavaju. Laku noć - napisao je hrvatski košarkaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)