HRVATI NAPALI RAĐU ZBOG BALAŠEVIĆA, ON IM ZAČEPIO USTA: Švabe su radile mnogo veća sra*a, pa im sada ljubimo gu*icu kada dođu

Novosti online

25. 02. 2021. u 21:43

ХРВАТИ НАПАЛИ РАЂУ ЗБОГ БАЛАШЕВИЋА, ОН ИМ ЗАЧЕПИО УСТА: Швабе су радиле много већа сра*а, па им сада љубимо гу*ицу када дођу

Foto: N.Paraušić

MNOGO tužnih lica viđeno je u Novom Sadu minulog vikenda na ispraćaju Đorđa Balaševića na večni počinak. Poznati pevač i kantautor preminuo je tokom prethodne sedmice, ostavivši iza sebe brojne pesme koje će se godinama i decenijama preslušavati.

Tugovali su i brojni sportisti, a svoje mišljenje o Đorđu Balaševiću je putem Fejsbuka podelio i legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, koji je podelio zanimljivu anegdotu iz 2004. godine.

- Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Đoletov prvi koncert nakon rata je bio 2004. godine u Splitu, a Mosor je nervozan kao pas, nije smeo da ide, jer je bojao kako će publika da reaguje. Inače, ovacije za Đoleta. Posle koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sedimo za stolom, Đole i njegovi, Graša, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene sa izvinjavanjem. Ovaj ga bledo gleda i kaže mu „o čemu pričaš?“ – napisao je Rađa.

Ali, kako to obično biva, nisu svi dobronamerno prihvatili ovu Rađinu objavu, pa je jedan gospodin upitao Dina Rađu zašto je toliko potresen zbog smrti Đorđa Balaševića.

- Dino, da li zatvaraš oči pred istinom o lažnom mirotvorcu ili samo voliš muzički žanr tog pevača? – upitao ga je u komentaru na objavu, prenosi Telegraf.

Nekadašnji košarkaš imao je spreman odgovor na ovo nezgodno pitanje.

- Ja samo mislim da treba sejati mir i dobro, a ne mržnju. Čovek je pisao pesme protiv Miloševića, kada je bilo najgore. Uostalom, ’ajmo ovako. Švabe su radile mnogo veća s***a na svetu, pa su nam sada najradije viđeni gosti i ljubimo im g***cu kada dođu. Do kada ti savetuješ da se mrzimo, pa da krenemo normalno. Eto, čisto pitam za savet – odgovorio je Rađa.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Sejo

25.02.2021. 22:57

Svaka ti cast najvaznije je biti covek kao i mnogi uzivao sam u tvojim majstorijama na terenu a ovom svojom izjavom si samo pokazao da si majstor i van terena