JOKIĆ STIGAO NA PRIPREME DENVERA: Nikola pričao o novoj sezoni, svadbi i očekivanjima kluba

Novosti online

03. 12. 2020. u 19:29

NIKOLA Jokić se vratio u SAD, gde će sa Denverom od sledećeg petka igrati pripremne mečeve za početak nove sezone, zakazan za 22. decembar.

ЈОКИЋ СТИГАО НА ПРИПРЕМЕ ДЕНВЕРА: Никола причао о новој сезони, свадби и очекивањима клуба

Foto: AP

Jokić je prokomentarisao kratak period između dve sezone, brojne promene u timu, te očekivanja od nove sezone.

"Pauza je bila malo manja, sve je bilo kraće. Morao sam malo da skratim neke stvari, malo odmora, malo rada u teretani, ali bilo je u redu. Odmorio sam se, telo je kako treba. Mislim da sam u dobroj formi u ovom trenutku, ali biće to sve bolje i bolje. Svidelo mi se, pauza zna da bude baš duga", nasmejao se Jokić.

Novinare je zanimalo i šta Nikola misli o Lejkersima...

"Ne zanimaju me Lejkersi. Mislim samo na nas. Tu su novi momci, nova energija, novi pojedinci. Biće zanimjivo. Radujem se da vidim kako će biti. U stvari znam kako će biti, bićem bolji, samo se radujem da vidim kako će sve da izgleda".

Jokić se nedavno i oženio što bi moglo da ima uticaj i na njegove igre.

"Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji, telo se više naviklo na kontakt, fizičku igru, na brzinu utakmice. Naučio sam kako se igra u plej-ofu, svakako bi treblo da šutiram i pogađam bolje, ali pre svega biću iskusniji".

Prokomentarisao je Nikola i nova pojačanja Denvera.

"Kampaco je sjajan igrač, čini mi se najbolji asistent Evrolige, predvodio je Real Madrid. Džamajkl će biti sjajan za nas, dobro šutira, igra dobru odbranu, na krupnijim momcima poput Lebrona i sličnih. nema Džeramija pa će neko morati da istupi. Sviđa mi se, mislim da nam je bio potreban takav tip igrača.

Denver nema preterano velika očekivanja u novoj sezoni.

"I sada pričaju kako su Klipersi izgubili, a ne kako su Nagetsi dobili. Briga nas da li nas poštuju ili ne, mi ćemo biti tu. bili smo u teškim situacijama prošle sezone, ali smo se borili. znamo za šta smo sposobni. Nemam nikakva očekivanja. Pokušaćemo da ponovimo ono što smo uradili prošle godine. Da napravimo korak više što bi bila velika stvar za franšizu. Naravno da su očekivanja titula, ali idemo polako".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri