OBRADOVIĆ NAKON EFESA: Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da ispravimo šta treba

Novosti online

26. 11. 2020. u 21:45

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poraženi su od Efes sa 75:64 u 11. kolu Evrolige, a trener Saša Obradović nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

ОБРАДОВИЋ НАКОН ЕФЕСА: Мораћемо да поразговарамо о неким стварима, да исправимо шта треба

FOTO: EPA

Iako je tim iz Istanbula bio znatno oslabljen ni to Beograđanima nije bilo dovoljno da dođu do trijumfa.

- Posle toliko teških utakmica i gustog rasporeda nije bilo lako odigrati sve mečeve u visokom ritmu. Igrali smo u skraćenoj rotaciji protiv jednog od najboljih timova Evrolige. U takvim okolnostima, nismo mogli da odgovorimo energijom na igru Efesa. Falilo je Efesu dosta kvalitetnih igrača, ali videli ste da je to ekipa koja ima kvalitet i bez Micića, Bobue, Danstona i Plajsa. Oni su izneli veliku energiju u ovoj utakmici, a mi smo dosta patili u tom aspektu. Nismo imali dovoljno vremena da se taktički spremimo za meč s Efesom, više smo se oporavljali od derbija. Videli ste u više manjih situacija razliku u kvalitetu između nas i njih - rekao je Obradović.

Treba reći i da je Zvezda igrala bez dva jako važna igrača - Langstona Hola i Džonija O'Brajanta koji imaju malih problema sa povredom.

- Ne bih previše voleo da tražim izgovore, to nam je – što nam je. Sa Holom i O’Brajantom bismo mogli da držimo energetski ovu utakmicu. Dobra je vest što oni nisu teže povređeni i što u narednih sedam dana možemo da se spremimo, regenerišemo, što možemo da radimo na timskoj hemiji.

Crveno-belima sada sledi sedam dana pauze, pa onda gostovanje Makabiju, a nakon toga u Beograd stiže podgorička Budućnost.

- Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da vidimo zajedno šta smo mogli bolje da uradimo u prethodnom periodu, da poradimo na tome da ispravimo neke stvari. Imaćemo sada više vremena da radimo na treninzima, što je jako važno. Nadam se boljem periodu za nas - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Zvezda sada ima učinak 4-7.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju