PARTIZAN TRAŽI PRVU POBEDU U SEZONI: Mogu li crno-beli da slome „moćnu” Veneciju?

Tanjug

06. 10. 2020. u 09:36

KOŠARKAŠI Partizana večeras od 20.30 dočekuju italijansku Veneciju u Hali sportova "Ranko Žeravica" u drugom kolu Evrokupa.

ПАРТИЗАН ТРАЖИ ПРВУ ПОБЕДУ У СЕЗОНИ: Могу ли црно-бели да сломе „моћну” Венецију?

Foto ABA liga/KK Partizan

Crno-beli će večeras pokušati da ostvare prvi trijumf u sezoni, a trener Vlado Šćepanović istakao je da ekipa mora mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca, kada su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu.


- Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu", rekao je Šćepanović.

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

- Znamo šta nas čeka. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi", poručio je Gordić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)