BOGDANOVIĆ ISKREN: Nedostaje nam iskustvo, nadam se da ćemo naučiti iz ovih utakmica gde nemate pravo na grešku

Đ. S.

08. 08. 2020. u 19:28

BRZO je Bogdan Bogdanović zaboravio jedno od najlošijih večeri u karijeri, i posle rekorda karijere protiv Nju Orleansa, zablistao i protiv Bruklina, ali Sakramento nije uspeo da dođe do pobede - 106:119.

БОГДАНОВИЋ ИСКРЕН: Недостаје нам искуство, надам се да ћемо научити из ових утакмица где немате право на грешку

Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis, Pool

Još jedno odlično izdanje srpskog košarkaša (27 p, 6 sk), ipak je ostalo u senci četvrtog poraza "kraljeva" u Orlandu, i verovatnom oproštaju od svih plej-of nadanja.

- Frustrirani smo, ali igrali smo drugo veče u nizu protiv tima koji je izborio plej-of. Nezgodna su ekipa, dobro su nas analizirali, igrali su sjajnu odbranu. Nismo uspeli da dođemo do trenutka u kojem možemo da se vratimo u meč - rekao je razočarani Bogdan posle meča.

Ni posle deset godina pauze, košarkaši Sakramenta najverovatnije neće osetiti čari doigravanja, iako su se nadali da bi im ovaj restart sezone doneo "olakšice" za ulaz među najbolje. Ipak, jasno je da im fali još nešto kako bi došli i do toga.

- Jednostavno su nas nadigrali. Mislim da je do iskustva. Mislim da ovako izgledaju plej-of utakmice. Nema mesta za greške, posebno sitne kao što su izgubljene lopte, promašeni otvoreni šutevi, polaganja, slobodna bacanja. Sada je sve važno. Mi očigledno nemamo takvog iskustva i nadam se da ćemo naučiti iz ovih utakmica - istakao je srpski košarkaš.

Drugi srpski košarkaš iz redova tima iz prestonice Kalifornije, Nemanja Bjelica, susret je sa ekipom iz Bruklina završio samo sa četiri poena, dok su Bogdanu najviše pomogli Dieron Foks (21 p) i Herison Barns (16 p).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN PODATAK: Jokić obara sve rekorde, ali u jednoj stvari nije ni u top 10