DOK SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU: Evo gde je i šta radi Nikola Jokić nakon NBA sezone (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 05. 2024. u 20:42

NAJBOLjI košarkaš planete Nikola Jokić nakon eliminacije Denvera u polufinala Zapadne konferencije okrenuo se novim obavezama, a danas je procurilo u javnost gde je i šta radi.

ДОК СРБИЈА ЧЕКА ЊЕГОВУ ОДЛУКУ: Ево где је и шта ради Никола Јокић након НБА сезоне (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaška strana Srbije željno isčekuje odluku Nikole Jokića o tome hoće li nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, a centar Denver Nagetsa uhvaćen je kako uživa u svojoj najvećoj ljubavi - konjima. 

Jokić se ne nalazi u Srbiji, ni u Americi, kao što bi mnogi očekivali, već u Švedskoj, gde učestvuje u poznatoj trci "Solvala" koja se održava u Stokholmu. 

Dolazak košarkaša Denvera oduševio je sve prisutne koji su ga pozdravili aplauzom. Kako prenose pojedini na društvenim mrežama, Jokić se slikao sa jednim od pobednik trke Erikom Rafinom. 

Inače, ovo nije prvi put da je centar Denvera otputovao na prestižnu trku u Stokholmu, jer je on i pre dve godine zajedno sa svojom ergelom učestovao na pomenutom takmčenju. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)