NIKOLA JOKIĆ JE MVP! Smak sveta realniji nego da Srbin ne bude najbolji igrač u NBA ligi

Novosti online

17. 04. 2024. u 09:10

Ligaški deo sezone u NBA sezoni je gotov. Denver nagetsi i Nikola Jokić sa drugog mesta ulaze u plej-of i sastaće se sa Los Anđeles lejkersima koji su u noći između utorka i srede pobedili Nju Orleans u plej-inu.

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈЕ МВП! Смак света реалнији него да Србин не буде најбољи играч у НБА лиги

FOTO: Tanjug/AP

Naravno, samim tim smo došli do kraja borbe za najkorisnijeg igrača ligaškog dela takmičenja, a svi se nadamo da će to po treći put biti naš Džoker.

Svetske kladionice skoro da su već dodelile titulu Nikoli Jokiću, pošto je kvota na srpskog košarkaša minimalna i iznosi svega 1,02, što je 98% verovatnoće da će na kraju baš on osvojiti titulu najboljeg, slikovitije - pre će se desiti smak sveta nego da Srbin ne bude MVP.

Na drugom mestu se nalazi baš Luka Dončić, koji zaista igra košarku života i ne bi bilo nezasluženo da i sam ponese titulu najboljeg. Ipak, kvota na njega je daleko veća, čak 21, i kladionice mu ne daju velike šanse.

Jedini koji se još nalazi u ozbiljnoj trci za MVP nagradu je prvotimac Oklahome Šej Gildžis-Aleksander, na kojeg je postavljena kvota od 41.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave