"ODIGRAĆEMO NAJBOLJE ŠTO ZNAMO": Obradović zadovoljan pobedom, okreće se meču protiv Valensije

Novosti online

08. 04. 2024. u 21:50

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Zadra rezultatom 113:7 u meču poslednjeg 26. kola ABA lige odigranom u Beogradskoj Areni.

ОДИГРАЋЕМО НАЈБОЉЕ ШТО ЗНАМО: Обрадовић задовољан победом, окреће се мечу против Валенсије

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan načinom na koji je njegov tim pobedio Zadar.

- Odigrali smo ozbiljno, ekipa je delovala sveže i razigrano. Sada je ispred nas plej-of, u međuvremenu utakmica Evrolige. Znamo da nas čeka Igokea, imamo iskustvo izgubljene utakmice ovde. Treba da iskoristimo ovaj period da se što bolje spremimo za sve sledi - rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.

Partizanu sada sledi duel poslednjeg kola Evrolige protiv Valensije, gde je crno-belima za plasman u plej-in potrebna pobeda, uz "pomoć" Zvezde i trijumf protiv Efesa u Istanbulu.

- Nemam šta da komentarišem, spremićemo utakmicu protiv Valenisije, da poštujemo navijače, protivnika i same sebe. Odigraćemo sa najvećim mogućim ambicijama tu utakmicu. To je jedino što možemo da uradimo - poručio je Obradović.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave