BRAUN NE MOŽE VIŠE: Španski reprezentativac napušta Makabi, a evo gde bi mogao da nastavi karijeru

Novosti online

05. 04. 2024. u 17:36

Američki košarakaš, koji nastupa za reprezentaciju Španije, Lorenco Braun planira da napusti ekipu Makabija, ukoliko se nastavi rat u ovoj zemlji.

БРАУН НЕ МОЖЕ ВИШЕ: Шпански репрезентативац напушта Макаби, а ево где би могао да настави каријеру

Foto: Profimedia

Eminentni izraelski novinar Arel Ginsber, prenosi da je Lorenco Braun rešen da na kraju sezone napusti "ponos Izraela" ukoliko se nastavi rat koji se odvija u toj zemlji, a u celoj sitauciji bi mogao da profoitira madridski Real.

"Kraljevići" žele da osveže spoljnu liniju, pogotovo nakon što je Rudi Fernandez najavio povlačenje i upravo bi Braun mogao da bude igrač koji bi odgovarao ekipi koju sa klupe predvodi Ćus Mateo.

Real Madrid je obezbedio prvo mesto u ligaškom delu Evrolige, i mirno čeka rivala u plej-ofu, dok je Makabi trenutno sedmi sa 19 pobeda i 14 poraza i predstoji im borba za direktan ulazak u plej-of.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)