SKANDAL U AMERICI ZBOG JOKIĆA: Bajden neće primiti Nikolu i Nagetse, a ovo je razlog

Александар Илић
Aleksandar Ilić

08. 03. 2024. u 19:32

NEZAPAMĆENI presedan dogodio se u Americi. Kako prenose tamošnji mediji predsednik Džozef Bajden neće ugostiti Denver nagetse u Beloj Kući.

СКАНДАЛ У АМЕРИЦИ ЗБОГ ЈОКИЋА: Бајден неће примити Николу и Нагетсе, а ово је разлог

FOTO: EPA

Novinar Kris Hajns prenosi da je prvobitni susret trebalo da se održi krajem januara, on je pomeren za 18. mart

Do njega neće doći zato što su Nagetsi odlučili da kao prioritet stave meč koji protiv Minesote igraju dan kasnije. S obzirom da je reč o duelu koji će odretiti prvo mesto na Zapadu sastanak će još jednom biti odložen.

- Denver Nagetsi stavljaju za prioritet to prvo mesto i sada ću vam ispričati priču koliko im to znači - počinje Kris, pa nastavlja objašnjenjem - Kao što znate, oni bi kao šampioni trebali da idu u Belu kuću kasno u januaru. Međutim, Bajdenova administracija je imala problema sa rasporedom, pa je susret dogovoren za 18. mart. Prošle nedelje sam obavešten da su Nagetsi zabrinuti za to što dan kasnije igraju sa Timbervulvsima u Minesoti, a ispostavilo se da im je ta utakmica daleko bitnija sada nego što je bila dana kada je susret odložen. To je borba za prvo mesto.

Potom je objasnio da je odluka čisto košarkaška i da nema nikakve veze sa politikom ili izborima koji se održavaju ove godine u Americi.

- Nagetsi su napravili tešku odluku, otkazali su odlazak u Belu kuću, jer su stavili prioritet na prvo mesto Zapadne konferencije. Želim da bude jasno, odluka je košarkaškog tipa - zaključio je Hajns.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)