VELIKI PROBLEMI MILANA PRED PARTIZAN: Nekoliko igrača ima zdravstvenih problema, poznato šta se dešava sa Mirotićem

Filip Milošević

04. 03. 2024. u 09:59

Košarkaši Milana dočekaće Partizan u petak u okviru 28. kola Evrolige, a domaćini imaju velikih problema pred ovaj meč pošto neće moći da računaju na nekoliko igrača.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМИ МИЛАНА ПРЕД ПАРТИЗАН: Неколико играча има здравствених проблема, познато шта се дешава са Миротићем

Foto: Profimedia

Kako navodi italijanski novinar Alesandro Mađi, koji izbliza prati dešavanja u Armaniju, nekoliko košarkaša ima zdravstvenih problema, a među njima se nalazi i Nikola Mirotić, koji se prethodnog leta povezivao upravo sa Partizanom.

Armani je objavio izveštaj o povredama u kojem se tačno navodi šta je problem kog igrača, a ima ih mnogo više nego što bi pristalice tima iz Lombardije to želele. Šabaza Nejpira muči stopalo, Mirotića gastroenteritis, a Flakadori je na ispitivanjima. Stefano Tonut ima probleme sa desnom šakom, a Aleks Pojtres ima zapaljenje optičkog nerva.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?