E, ZBOG TOGA NISAM "OPALIO" JOKIĆA! "Prljavi" Amerikanac otkrio šta mu je Srbin rekao (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2024. u 07:45

DREJMOND Grin je dugo bio trn u oku Nikole Jokića. Košarkaš Golden Stejta jedini je imao "pelcer" za Srbina, a onda se sve promenilo preko noći.

Е, ЗБОГ ТОГА НИСАМ ОПАЛИО ЈОКИЋА! Прљави Американац открио шта му је Србин рекао (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najbolji košarkaš današnjice je definitivno provalio kako izaći na kraj sa jednim od najboljih odbrambenih igrača u NBA ligi. I nekako u skladu sa tim Denver je pronašao formulu kako da pobeđuje Golden Stejt, što se desilo i na njihovom prethodnom meču. Naime, Nagetsi su srušili Karija i društvo, a o partiji momka iz Sombora bruji Amerika. 

Nikola Jokić je meč završio sa 32 poena i po 16 skokova i asistencija, a priznanje za nestvarnu partiju mu je odao i Drejmond Grin. 

- Priredio mi je potpuni pakao. Apsolutno nisam imao odgovore i jednostavno ću se smejati zbog toga jer, ili se smeješ ili plačeš. Tako da sam odlučio da se smejem - iskren je Grin.

Nastavio je as Golden Stejta da niže pohvale na račun Srbina. 

- Nisam imao apsolutno nikakav odgovor. A on je bio sjajan, u neverovatnoj je formi, čoveče. Trebalo je da ga vidite kako trči terenom. Morao sam da povećam brzinu nekoliko puta da bih ga sustigao dok je trčao terenom. I samo je išao, nije se umarao. Samo je trčao i trčao. Svaka čast Jokiću, uvek je zabavno igrati protiv njega. Imam puno poštovanja prema njemu. Uvek sam ga imao. Sviđa mi se kako obavlja svoje poslove. Očigledno je sjajan košarkaš.

A onda je došla na red situacija gde je Jokić prvi udario Grina, a ovaj mu nije vratio kako to inače radi. Sada je otkrio i zbog čega: 

- Jokić me je udario ramenom u bradu. I nisu svirali faul u napadu, nakon čega sam ga obuhvatio. I vraćao se sada na drugi kraj terena i kaže mi: 'Brate, to je definitivno bio faul'. Rekao mi je da to nije uradio namerno. A ja sam mu odgovorio da znam da nije. Zato ga nisam jako faulirao, samo sam ga obuhvatio jer znam da nije bilo namerno - kaže Grin i dodaje:

- Volim da igram protiv momaka gde postoji međusobno poštovanje prema radu koji si uložio, radu koji sam uložio, postoji zdravo takmičenje. Uvek je čast igrati protiv Džokera - zaključio je Amerikanac.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu