"TO JE NAJVAŽNIJE!" Evo šta je Željko Obradović poručio košarkašima Partizana pred Kup Radivoja Koraća

Filip Milošević

14. 02. 2024. u 17:50

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč sa ekipom Hercegovca iz Gajdobre, da je najvažnije da njegova ekipa poštuje prvo sebe i posle toga protivnika.

ТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈЕ! Ево шта је Жељко Обрадовић поручио кошаркашима Партизана пред Куп Радивоја Кораћа

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova igraju sa ekipom Hercergovca u meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a kako je najavljeno igraće u specijalno dizajniranim dresovima.

- Najvažinija stvar je uvek da poštujemo sami sebe i protivnika. U ovom slučaju to je ekipa Hercegovca. Znamo da je Kup veoma specifično takmičenje i da su se ne malo puta dešavala raznorazna iznenađenja. Želimo da igramo ozbiljno i imamo najveću moguću ambiciju na Kupu ove godine - istakao je Obradović za klupski sajt.

Bek Partizana Aleksa Avramović dodao je da očekuje veliku podršku navijača.

- Prvi fokus je na Hercegovcu, koji je osvojio trofej u drugom stepenu Kupa KSS pobedom protiv Čačka 94 i plasirali se na završni turnir. Očekujem veliku podršku navijača, uvek smo u Nišu dočekani na sjajan način. Prethodne dve godine nismo uspeli da donesemo taj trofej, ove godine ćemo se potruditi da obogatimo tribinu Partizanovu i donesemo Žućkovu levicu - zaključio je Avramović.

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja


   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)