ZVANIČNO! Riki Rubio potpisao ugovor sa Barselonom do kraja sezone

Tanjug

06. 02. 2024. u 10:08

ŠPANSKI košarkaš Riki Rubio potpisao je ugovor sa Barselonom do kraja sezone, prenosi danas španski sportski list Marka.

ЗВАНИЧНО! Рики Рубио потписао уговор са Барселоном до краја сезоне

EPA

Rubio (33) je u avgustu prošle godine odlučio da napravi pauzu u profesionalnoj karijeri zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Njegov ugovor sa Klivlendom i zvanično je istekao četvrtog januara ove godine. Nekadašnji španski reprezentativac se pre desetak dana priključio treninzima Barselone.

Marka ističe da je pitanje da li će Rubio uopšte da zaigra za prvi tim Barselone iako je potpisao ugovor sa katalonskim klubom do kraja sezone. U ugovoru postoji klauzula da i Barselona i Rubio u svakom trenutku mogu da raskinu saradnju.

Španski mediji prenose da će Barselona da registruje nekadašnjeg španskog reprezentativca za nastup u Evroligi.

Rubio je igrao za Barselonu od 2009. do 2011. godine, a potom je u NBA ligi nastupao za Minesotu, Jutu, Finiks i Klivlend.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024