A CRVENA ZVEZDA... Ovako je Željko Obradović reagovao na žreb za Kup Radivoja Koraća

Filip Milošević

23. 01. 2024. u 17:04

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća će i ove godine biti održan u Nišu od 14. do 17. februara, a trener crno-belih Željko Obradović prokomentarisao je učešće na ovom turniru.

А ЦРВЕНА ЗВЕЗДА... Овако је Жељко Обрадовић реаговао на жреб за Куп Радивоја Кораћа

FOTO: Tanjug

 - Mnogo toga još mnogo toga da se promeni do početka turnira, treba videti u kom stanju će biti ekipa. Žreb je kao i uvek interesantan. Hvala gradu Nišu, koji će ponovo biti domaćin finala Kupa Radivoja Korać. Uvek su bili fenomenalni domaćini. Nadamo se da će sve da biti u fer-plej atmosferi i neka pobedi najbolji tim - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan će u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv Hercegovca, a tek u finalu može da se sastane sa Crvenom zvezdom.

- Treba prvo proći četvrtfinale, pa ćemo posle toga pričati o svima ostalim protivnicima. Nama je drago da igramo protiv Hercegovca, koji je ranije imao tradiciju, pa neke probleme, a sada su se vratili. Nadam se da će svi koji vole košarku uživati u toj utakmici - rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Crvena zvezda brani trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto je prošle godine u finalu pobedila Megu 96:79.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori