"DA LI JE NAMEŠTENO DA ZADAR I PARTIZAN IGRAJU NA BADNJI DAN?" Oglasio se fratar i otkrio da je po molitvi ko bi bio šampion Evrope

Novosti online

20. 12. 2023. u 14:17

KOŠARKAŠKA lopta ne staje, pa će tako da se igra kako za božićne praznike, tako i novogodišnje i regionalno takmičenje i Evroliga.

ДА ЛИ ЈЕ НАМЕШТЕНО ДА ЗАДАР И ПАРТИЗАН ИГРАЈУ НА БАДЊИ ДАН? Огласио се фратар и открио да је по молитви ко би био шампион Европе

Photo: KK Zadar/Sime Zelic

Valja napomenuti da su u poslednjih desetak godina, za Badnji dana ili Božić po gregorijanskom kalendaru igrali uglavnom klubovi koji Božić slave po julijanskom kalendaru. Izuzeci su bili Krka (dva puta) i Zadar.

Sada će Zadrani ponovo da igraju na Badnji dan. U nedelju mu u goste dolazi Partizan. Karte se prodaju munjevitom brzinom, dvorana “Krešimir Ćosić” biće puna.

– Nadam se da neće da bude nikakvih nereda jer to je sport. Neka to prođe u miru. Znam da je Zadar grad košarke – rekao je fratar Stipe Nosić za portal antenazadar.

O terminu igranja:

– Šta možemo, ako je tako ispalo, a je li to namešteno ili? Badnji dan nije Božić – Božić je nešto sveto! U redu je da se utakmica igra na Badnji dan, kad ne može drugačije. Navijaću za Zadar, a za koga drugog.

O molitvi za košarkaše Zadra kaže:

– Ne bih molitvu mešao u to. Kad bi to bilo po molitvi – onda bi Zadar već davno bio prvak Evrope.

BONUS VIDEO: "ŠAHOM PROTIV KORUPCIJE": Održano takmičenje Omladinske lige Beograda za 2023

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!