"OVO MORAM DA ZAMOLIM GROBARE!" Željko Obradović imao šta da kaže posle burne utakmice Partizan - Monako

Novosti online

05. 12. 2023. u 23:06 >> 00:26

Partizan i Monako odigrali su spektakularnu utakmicu utakmicu Evrolige, a trener crno-belih Željko Obradović u svom stilu je prokomentarisao ishod.

ОВО МОРАМ ДА ЗАМОЛИМ ГРОБАРЕ! Жељко Обрадовић имао шта да каже после бурне утакмице Партизан - Монако

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je pobedio Monako u meču za infarkt, posle čega je strateg domaćih najpre ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a:

- Hvala igračima na tome kako su borili. Neverovatna utakmica. Delovalo je da ćemo lako dobiti u završnici 4. četvrtini, ali ovo je košarka. Majk Džejms je dao dve trojke i to nestvarne. No, naši ljudi su dali sve od sebe da nam pomognu i mogu samo da dodam: velika je, velika ovo pobeda - rekao je šef stručnog štaba crno-belih.

A onda je usledila vrlo zanimljiva

Konferencija za štampu Željka Obradovića


"Veoma sam srećan što smo pobedili u ovoj fantastičnoj utakmici, koja je ličila na onu od prošle nedelje protiv Panatinaikosa. Kao i prošle nedelje, verovali smo u pobedu i igrali sa velikom energijom kad se lomilo", rekao je Obradović na početku obraćanja medijima posle utakmice.


Trener Partizana je govorio i o detaljima, koji su "prelomili" meč:


"Monako  je u prvom poluvremenu imao devet ofanzivnih skokova, a celo drugo poluvreme i produžetak pet. Imali smo mnogo izgubljenih lopti zbog čega su oni imali više poseda, ali u košarci pobeđuje onaj ko više pogodi. Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše u napadu, ali smo to popravili u nastavku", dodao je Obradović.


Utakmici između Partizana i Monaka prisustvovalo je 19.974 navijača. Tokom meča su se čule i uvrede na račun trenera gostiju Saše Obradovića.


"Hvala navijačima na neverovatnoj energiji, nosili su nas do pobede. Iskoristiću priliku da ih zamolim da nikog ne vređaju, da bodre svoj klub kao što ga uvek bodre i zbog čega se u Evropi priča o njima", zaključio je trener crno-belih.

Željko i Saša Obradović pred početak utakmice Partizan - Monako u 12. kolu Evrolige / FOTO: M. Vukadinović


Košarkaši Partizana posle 12. kola u Evroligi imaju po šest pobeda i poraza. "Crno-beli" će u narednoj rundi elitnog takmičenja već u četvrtak Beogradu dočekati Armani iz Milana, takođe od 20.30.
 

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!