"GLEDAM ONAJ REZULTAT NA KRAJU..." Željko Obradović imao šta da kaže o porazu Partizana od Bajerna

Novosti online

15. 11. 2023. u 22:59

Partizan je izgubio od Bajerna posle vrlo zanimljive evroligaške utakmice u Minhenu, a trener crno-belih Željko Obradović na svoj način je prokomentarisao konačan ishod.

ГЛЕДАМ ОНАЈ РЕЗУЛТАТ НА КРАЈУ... Жељко Обрадовић имао шта да каже о поразу Партизана од Бајерна

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Podsetimo, Partizan je isprva vodio, potom upao u velike probleme, na kraju izborio neizvesnu završnicu, koju je nemački klub u svoju korist "prelomio" kada je Silvan Fransisko postigao poene dok je bio fauliran.

Tada je, 73 sekunde pre kraja, odveo Bajern na, ispostvailo se nenadoknadivih, +4. 

- Gledam onaj rezultat na kraju... piše devet razlike i neko će da pomisli da je ovo bila laka utakmica za Bajern. Ali, samo jedan posed lopte je odlučio ishod ovog meča. Dat koš i dodatno slobodno bacanje u ključnom trenutku. To je to - bilo je sve što je Obradović rekao za Evroliga TV.

Na konferenciji za štamu, naravno, bilo je dodatne analize:


"Mi smo odlično igrali veći deo prvog poluvremena, posle pada i igri smo se vratili u finišu ali nismo uspeli da dođemo do preokreta", rekao je Obradović pred medijima.


Trener Partizana je u nedelju posle poraza od Igokee pričao o problemu motivacije igrača. Na pitanja novinara Tanjuga da li je igračima potrebna veća motivacija od ovako fenomenalne atmosfere kakvu su večeras napravili "grobari" i šta Partizan može da uradi da popravi odbranu jer prima previše poena u poslednje vreme, Obradović je dao jasan odgovor:


"Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu? Sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo".


Obradović je konferenciju za medije okončao zahvalnošću domaćinu.


"Hvala Bajernu i njihovim ljudima na fenomenalnoj dobrodošlici, osećali smo se ovde kao kod kuće i učinićemo sve da im uzvratimo na isti način u Beogradu", zaključio je Obradović.
 

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu