"DA SE SPREMIMO ZA BITKU!" Janis Sferopulos pred meč Olimpijakos - Crvena zvezda imao šta da poruči svojim igračima

Novosti online

15. 11. 2023. u 21:55

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nakon velike pobede nad Fenerbahčeom (87:56) u Evroligi, takmičenje u eliti nastavljaju gostovanjem Olimpijakosu u Pireju. Očekivanja od ovog duela izneli su trener beogradskih crveno-belih Janis Sferopulos i plejmejker Jago dos Santos.

ДА СЕ СПРЕМИМО ЗА БИТКУ! Јанис Сферопулос пред меч Олимпијакос - Црвена звезда имао шта да поручи својим играчима

FOTO: Tanjug

Grčki stručnjak se vraća na mesto na kojem je imao sjajne rezultate. On je svestan koliko je protivnik kvalitetan.

- Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u zadnje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo biti spremni za bitku sa jako dobrim timom - rekao je Sferopulos.

Trener Zvezde na ovom meču neće moći da računa na kapitena Branka Lazića, Adama Hangu i Marka Simonovića koji su ostali u Beogradu na terpajima, ali i Šabaza Nejpira koji je u duelu sa Fenerom polomio nos.

Omaleni Brazilac je otkrio šta je ključ za dobar rezultat u Pireju.

- Očekuje nas težak i naporan meč u Atini. Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim... ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ kao i sinoć odbrana, a napad će doći sam od sebe - istakao je Jago.

Podsetimo, utakmica Olimpijakos - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 20.15 u dvorani "Mira i Prijateljstva".

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)