U PROBLEMU I OLIMPIJAKOS: Važan igrač grčkog kluba bi mogao da propusti duel sa Zvezdom

Novosti online

15. 11. 2023. u 15:15

CRVENA zvezda nema mnogo vremena za radovanje nakon velike pobede protiv Fenerbahčea (87:56), pošto već u četvrtak od 20.15 gostuje Olimpijakosu u 9. kolu Evrolige. Obe ekipe pred ovaj duel imaju probleme sa povredama.

У ПРОБЛЕМУ И ОЛИМПИЈАКОС: Важан играч грчког клуба би могао да пропусти дуел са Звездом

FOTO: Profimedia

Odranije je poznato da Jorgos Barcokas neće moći da računa na Šakila Mekisika i Nikolu Milutinova. Ipak, sada mu se pojavio novi problem.

Naime, plejmejker grčkog kluba Najdžel Vilijams-Gos povredio je butni mišić na utakmici protiv Makabija koji je tim iz Piraje dobio sa 79:74. On je na parketu na tom susretu proveo samo šest minuta.

Prema prvim procenama njegovo stanje nije ozbiljno, ali je neizvesno da li će biti spreman već za meč protiv Crvene zvezde.

Sa druge strane Janis Sferopulos neće moći da računa na Branka Lazića i Adama Hangu, dok se na listi povređenih igrača od juče našao i Šabaz Nejpir koji je polomio nos u duelu sa Fenerbahčeom. Dobra vest za grčkog stručnjaka je povratak u tim Marka Simonovića.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti