PLEJ-OF ILI FAJNAL-FOR? "Prošle sezone smo dobili Real šest puta, izgubili jednom i sve je bilo gotovo"

V.P.

07. 11. 2023. u 14:09

KOŠARKAŠI Barselone Rokas Jokubaitis i Džabari Parker učestovali su u tematskom kvizu Evrolige - stara škola ili nova škola. Birali su između različitih opcija, od hrane do muzike, a jedno pitanje odnosilo se na format završnice elitnog klupskog takmičenja. Plej-of ili fajnal-for?

ПЛЕЈ-ОФ ИЛИ ФАЈНАЛ-ФОР? Прошле сезоне смо добили Реал шест пута, изгубили једном и све је било готово

Foto: Evroliga

Obojica su izabrala plej-of kao bolji i pravičniji sistem da se dođe do najboljeg tima u Evropi.

- Dve godine zaredom bili smo favoriti na fajnal-foru. Na prošlom smo prvi put izgubili od Reala te sezone i to je bilo to. Prethodno smo ih pobedili pet ili šest puta u nizu, onda jedan poraz i sve je gotovo - obrazložio je Jokubaitis. - Fajnal-for nije loš format, ali mislim da je bolje imati plej-of seriju na tri pobede. 

Barselona je u poslednje tri sezone bila učesnik finalnog turnira, ali nijednom nije osvojila titulu. Imajući u vidu odličan start (5-1), svakako je jedan od najvećih kandidata da se i ove sezone nađe na fajnal-foru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)