IVANOVIĆ POZIVA NA OPREZ: ''Oni su odlični šuteri, pozivam navijače da nas podrže u što većem broju''

Novosti online

29. 09. 2023. u 15:27

Košarkaši Crvene zvezde igraće protiv Igokee u Laktašima u okviru prvog kola ABA lige, a trener gostujuće ekipe Duško Ivanović izneo je očekivanja pred ovaj meč.

ИВАНОВИЋ ПОЗИВА НА ОПРЕЗ: Они су одлични шутери, позивам навијаче да нас подрже у што већем броју

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

- Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici - rekao je trener crveno-belih.

Takođe i kapiten Zvezde se ovrnuo na meč u Laktašima.

- Gostovanje Igokei nikada nije bila laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vreme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rešenja, i nema sumnje da nas čeka teška utakmica. Kao i svake godine, pozivam naše navijače, a ima ih zaista mnogo u Banja Luci i RS, da dođu u što većem broju i pomognu nam da krenemo sa pobedom u novu sezonu - rekao je kapiten crveno-belih Branko Lazić.

BONUS VIDEO: KOSOVO JE SRBIJA: Navijači Olimpijakosa odali počast srpskim žrtvama na Kosmetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!