"KAKO ŽIVIŠ, TAKO ĆEŠ I DA UMREŠ": Bivši košarkaš Zvezde otkrio šta mu je rekao Željko Obradović

Novosti online

29. 09. 2023. u 09:26

ŽELjKO Obradović, čovek sa najvećim imenom među evropskim trenerima. Trofeji se obično vezuju za njega, ali i fenomenalan odnos sa igračima tokom zajedničkog rada.

КАКО ЖИВИШ, ТАКО ЋЕШ И ДА УМРЕШ: Бивши кошаркаш Звезде открио шта му је рекао Жељко Обрадовић

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Tako su sadašnji trener Partizana i bivši košarkaš Zvezde Pero Antić zajedno vojevali bitke u Istanbulu i doneli jedinu titulu prvaka Evrope Fenerbahčeu 2017. godine. 

 Dobro se poznaju kako na terenu, tako i van njega. I jedan i drugi vole da se provesele uz muziku, kafanu, piće...

- Volim restorane, kafane, ne volim diskoteke. Volim da sednem sa odabranim društvom, malo pričamo, pevamo, mnogo se smejemo. Imam omiljenu pesmu, Sinan Sakić, 'Da se opet rodim'. Volim i čašu da razbijem. Meraklija - rekao je Antić u intervjuu za magazin "Elevate".

Antić je otkrio i šta mu je ispričao Željko jednom prilikom.

- Ne bih menjao ništa da se opet rodim. Željko Obradović mi je jednom rekao 'Kako živiš, tako ćeš i da umreš'. Uvek se držim onoga, ako ti nešto škodi, odmah menjaj, ako ne, onda radi dva puta više, to je moj moto.

Foto: Printskrin

 

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde proveo je dve sezone i u NBA, igrao je za Atlantu.

- NBA i Evropa, nebo i zemlja. Ovo je Balkan, znate šta sve slušamo sa tribina i kada ide i kada ne ide, ljudi su temperamentni. U NBA je sve opušteno i podređeno igračima, sve je u službi košarkaša, da oni budu zadovoljni. Moja jedina i najveća želja bila je da igram u NBA i to sam i ostvario - zaključio je Antić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)