ON JE BIO RAZLOG: Serž Ibaka otkrio zašto je došao u Bajern

Tanjug

21. 09. 2023. u 18:22

NOVI košarkaš Bajerna Serž Ibaka izjavio je danas na konferenciji za medije povodom promocije da je zbog trenera Pabla Lasa došao u nemački klub.

ОН ЈЕ БИО РАЗЛОГ: Серж Ибака открио зашто је дошао у Бајерн

Foto: EPA-EFE

Nekadašnji reprezentativac Španije potpisao je jednogodišnji ugovor sa Bavarcima.

On je do sada u karijeri igrao je za Hospitalet, Manresu, Real Madrid, Orlando, Toronto, Los Anđeles Kliperse i Milvoki.

- Privilegija je pridružiti se klubu koji ima bogatu istoriju kao Bajern. Laso je fantastičan trener i odlična osoba. To je najvažnije. Ja sam u periodu karijere kada mi je bitno da sarađujem sa dobronamernim ličnostima. Košarka je ipak igra. Bitno mi je da ako provodim vreme sa nekom osobom radeći naporno i putujući, da se radi o čestitom čoveku. A to najbolje opisuje Pabla - istakao je Ibaka.

Podsetimo, Bajern je osim njega ovog leta angažovao Leandra Bolmara, Silvana Franciska, Karsena Edvardsa, Devina Bukera i Dina Radončića.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?