JOKIĆ (IPAK) UZ SRBIJU NA MUNDOBASKETU: Bogdan Bogdanović otkrio šta pred svaki meč radi zvezda Denvera

Novosti online

08. 09. 2023. u 16:33

Srbija se plasirala u finale Mundobasketa 2023, savladali su Kanadu u polufinalu, a mnogi navijači u Srbiji razmišljaju o Nikoli Jokiću i njegovoj odluci da ne brani boje naše zemlje na Svetskom prvenstvu u Manili, Džakarti i Tokiju.

ЈОКИЋ (ИПАК) УЗ СРБИЈУ НА МУНДОБАСКЕТУ: Богдан Богдановић открио шта пред сваки меч ради звезда Денвера

FOTO: FIBA.Basketball

Kapiten "Orlova" Bogdan Bogdanović je u intervjuu za Jurohups otkrio da je tim i dalje u kontaktu sa Jokićem. Na pitanje da prokomentariše to što prva zvezda NBA lige nije u srpskom timu na Mundobasketu, Bogdanović je kratko odgovorio:

- Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice, rekao je Bogdanović.

Reprezentacija Srbije se uz dosta muka kvalifikovala za Svetsko prvenstvo. Bilo je dosta otkaza, najzvuniji bili su izostanci Nikole Jokića i Vasilija Micića...

- To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš – možeš. Ako ne – ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio.

BONUS VIDEO: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave