JOKIĆ JE UTICAO NA MOJU ODLUKU: Veliko pojačanje Partizana izjavom oduševilo "grobare"

Novosti online

28. 08. 2023. u 18:03

Novi košarkaš Partizana Pi Džej Doužer, dan nakon što je stigao u Beograd, priznao je da je Nikola Jokić, nekadašnji saigrač američkog beka u Denver nagetsima, imao velikog uticaja na njegovu odluku da obuče crno-beli dres.

ЈОКИЋ ЈЕ УТИЦАО НА МОЈУ ОДЛУКУ: Велико појачање Партизана изјавом одушевило гробаре

FOTO: N. Skenderija

Nekadašnjem igraču Oklahome, Bostona i Sakramenta, igranje za Partizan biće prvo košarkaško iskustvo van Sjedinjenih Američkih država, a najzapaženije partije u NBA ligi Pi Džej Doužer je prikazao u Denveru, gde je dobro sarađivao sa srpskim centrom Nikolom Jokićem.

Dan nakon što je stigao u Beograd, američki bek je priznao da je Somborac značajno uticao na odluku da prihvati ponudu crno-belih i prvi put u karijeri zaigra u Evroligi.

- Imao je velikog udela u odluci da dođem u Partizan. Kada je čuo da dolazim, pozvao me je i rekao veoma lepe stvari o Beogradu, o klubu i o navijačima. Rekao mi je samo lepe i pozitivne stvari i učinio da budem veoma uzbuđen zbog odluke koju sam doneo, rekao je Amerikanac.

 

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)