SRBIN PREKOBROJAN U FENERU: Nemanja Bjelica otpisan u klubu iz Istanbula

Novosti online

26. 08. 2023. u 09:17

GENERALNI direktor Fenerbahčea Derija Janijer izjavio je da turska ekipa više ne računa na Nemanju Bjelicu i Nika Kalatesa, prenosi "Jurohups".

СРБИН ПРЕКОБРОЈАН У ФЕНЕРУ: Немања Бјелица отписан у клубу из Истанбула

Foto: Nebojsa Parausic

Srbin i Grk imaju važeće ugovore za narednu sezonu i postoji mogućnost da će pokušati da naplate kompletan ugovor.

- Pošto su u pitanju igrači sa važećim ugovorom, obojica su počeli da treniraju sa nama. Pogledaćemo situaciju u narednom periodu - izjavio je generalni direktor Fenerbahčea.

Srpski košarkaš je posle šampionske sezone u Golden Stejt Voriorsima došao u Fenerbahče prošlog leta, međutim povreda noge ga je odvojila od parketa.

Što se Bjelice tiče, ostaje da se vidi da li je moguć povratak u Zvezdu. Nije tajna da crveno-beli traže igrača na poziciji četiri, ali za sada nema naznaka da bi taj transfer mogao da se dogodi.

Kada je u pitanju Kalates, postojala je priča da bi mogao da pojača Partizan. Ipak, crno-beli su već doveli Pi Džej Doužera na poziciji organizatora igre, pa su šanse za angažovanje iskusnog Grka male.

BONUS VIDEO: Novosti na treningu "orlova" u Manili

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori